FAQ

Zijn alle producten op de website ook verkrijgbaar in de winkel in Rotterdam?

Wij hebben in onze winkel in Rotterdam helaas niet alle producten van de website voorradig. Wanneer u iets wilt passen voordat u het eventueel wilt kopen, adviseren wij u om ons eerst even te bellen of te Whatsappen. Wij zullen dan kijken of het product voorradig is. Zo komt u niet voor niets. Overigens bent u natuurlijk altijd van harte welkom aan de van Helmontstraat; de koffie staat klaar. 

Kunnen jullie de producten ook van een logo of tekst voorzien?

Bedrijfskleding kunnen wij voor u bedrukken al vanaf één stuk. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze pagina bedrukken

Onze valbeveiliging, hijsmiddelen of elektrische arbeidsmiddelen moeten jaarlijks gekeurd worden doen jullie dit ook?

Wij hebben een deskundig en gecertificeerd keurmeester in huis die deze keuringen voor u of uw bedrijf kan uitvoeren. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina keuringen.

Zijn jullie voor zowel bedrijven als particulieren?

Ja PBMwinkel is er voor zowel bedrijven als de particuliere klant. Wanneer u meer informatie wilt over onze verkoopmogelijkheden voor bedrijven neemt u dan even contact met ons op of komt u langs aan de van Helmontstraat 5. 

Ik zie dat jullie producten van veel merken verkopen maar kan deze niet allemaal terugvinden bij de producten klopt dat?

Dat klopt. Wij verkopen deze merken wel. Wij zijn momenteel druk bezig met deze nieuwe website en alle producten zullen langzaamaan steeds meer worden toegevoegd. Het is dus mogelijk dat u op zoek bent naar een product van een bepaald merk maar deze niet op de website terugziet. Neemt u in dat geval gerust contact op of kom langs in onze winkel, dan helpen wij u verder.

Wat is het verschil tussen S1, S1P, S2, S3, S4 en S5 bij werkschoenen?

Veiligheidsschoenen zijn onder te verdelen in vijf S-classificaties om aan te geven welke eigenschappen de werkschoen bezit. In onderstaand overzicht ziet u wat de verschillen zijn De S staat overigens voor safety.

 

Bij bedrijfskleding worden verschillende normeringen genoemd wat betekenen deze normeringen?

De normering die u vaak op bedrijfskleding ziet staan geven aan in wat voor situaties de kleding bescherming biedt. In het onderstaande overzicht ziet u waar alle codes voor staan.