Bedrukken

Bedrukken

Het is mogelijk om uw bedrijfskleding door ons van uw eigen logo of tekst te laten voorzien. Voor het bedrukken van bedrijfskleding maken wij gebruik van twee druktechnieken waaruit u kunt kiezen namelijk Transferdruk of Borduren.  

Bij Transferdruk wordt het ontwerp eerst op een plakkende folie met lijmlaag gedrukt en uitgesneden; een transfer. Deze wordt vervolgens op de gewenste bedrijfskleding geperst met een hittepers. De transfer wordt in de pers op hoge temperatuur en onder hoge druk tegen het textiel aan geperst. Hierdoor zal de transfer zich vasthechten aan het textiel. Transferdruk is geschikt voor opdrukken van verschillende kleuren.

Bij het Borduren van logo of tekst wordt er eerst een borduurkaart aangemaakt. Dit is een soort digitale mal wat borduurmachines kunnen lezen om het logo of de tekst te kunnen borduren op textiel. Wanneer er éénmaal een borduurkaart is, kan deze vervolgens altijd weer gebruikt worden bij een eventuele volgende bedrukking. 

Wilt u  meer weten over deze mogelijkheden en wilt u graag een advies over wat voor uw bedrijfskleding het beste? Neemt u dan contact met ons op dan helpen wij u verder.